Lima 1200


De kop met front verlichting. Het ziet er grof uit op de foto, hoewel het in het echt er beter uit ziet. Toch is dit voor mij ook een leer moment geweest, nauwkeuriger werken en meer geduld…
Deze zelfgemaakte decals gebruik ik voor de deuren en luiken. Aanbrengen gaat beter zonder de handstangen.
De kras bij het cijfer is na het lakken ontstaan in de lak, misschien dat ik dat later nog ga repareren, maar ik stop het nu bij de vele fouten die ik heb gemaakt en van heb geleerd.
Op de decals is silverlining te zien, op de foto is de grove oppervlakte na de verf- en lakbeurt ook te zien. Dat idee had ik niet op het moment dat ik er mee bezig was, maar ook hieruit blijkt dat ik beter moet opletten.
Het grijze vlak op de neus moet afgerond zijn. Dat deed ik ook, echter de bochtstraal was (veel) te klein genomen, daardoor lijkt het rechthoekig. Ondanks dat ik niets heb gedaan aan het onderstel vind ik deze nu veel beter uitkomen door de verf en wash.
En nog een foto met de complete lok. Er ging veel fout (de kap heeft twee keer in de verfafbijt gelegen), andere zaken had ik achteraf anders moeten aanpakken en andere zaken bleken wonderbaarlijk goed te werken. Maar uiteindelijk heeft het mij veel plezier opgeleverd en dat was het belangrijkste.